Bli Partner

BLI PARTNER – NÅ 12.000 MARKNADS- OCH FÖRSÄLJNINGSANSVARIGA

BLI PARTNER

Marknadscheferna är Sveriges största och mest riktade mediehus för att nå marknads- och försäljningsansvariga. Du som har marknadsansvariga som huvudmålgrupp har hos oss de kanaler du behöver för att nå ut med ditt budskap. Ingen annan tidning eller mediehus kan erbjuda detta.


För att effektivt bygga varumärke mot och skapa affärer krävs att man arbetar med en multikanalstrategi – d v s att man når samma målgrupp flera gånger via olika kanaler. Vi har kanaler som tryckt tidning, webbtidning, mailutskick, regionala events, större riksevent i Marknadschefskongressen, webinars, utbildningar med mera.

Målet för dig som partner är att att bli ”top-of-mind” hos vår mycket intressanta målgrupp. Vi hjälper dig att kunna nå dit.

CONTENT SUPPORT – VI HJÄLPER DIG TA FRAM RELEVANT CONTENT

Vi har kanalerna (se mer nedan), men du måste själv producera relevant content/innehåll för att dela med dig av din kunskap och bygga ditt varumärke. Troligen har du redan den kompetensen internt eller hos din egen byrå. Om du inte har det så har vi skapat ”Content Support”, där vi hjälper dig även med detta.

>> Ladda ner PDF ”Content Partner & Content Support” här.

SVERIGES MARKNADS- OCH FÖRSÄLJNINGSANSVARIGA

– ÖVER 12.000 I MÅLGRUPPEN

Marknadscheferna når alla Sveriges marknads- och försäljningsansvariga riks. Med en samlad budget på 50-70 miljarder kronor i köpkraft/budget.

Historiskt sett har vi varit starkast i de tre storstadsregionerna Stockholm/Mälardalen, Göteborg/Väst och Malmö/Syd. Det är också här vi gjort de flesta av våra fysiska aktiviteter genom åren. Men, från och med 2022 arbetar vi mycket mer riksfokuserat i våra kanaler. Regionsindelningen finns kvar vad gäller fysiska events och våra regionala Facebookgrupper.

Yrkesroll:

Marknads- och försäljningsansvariga på företag som omsätter från 10-25 MSEK och har minst 10 anställda.

Vi når 12.000+ beslutsfattare


Genom en mix av våra kanaler når du samtliga dessa beslutsfattare.


CONTENT PARTNER

VÅRT BÄSTA PAKET FÖR DIG SOM VILL NÅ MÅLGRUPPEN BRETT OCH LÅNGSIKTIGT

För dig som vill arbeta långsiktigt för att bygga varumärke, förtroende och affärer mot vår gemensamma målgrupp.

Marknadsbiblioteket.se (15.000 unika beslutsfattare per år) – fri publicering av redaktionella artiklar på webbmagasinet. Artiklarna länkar sedan vidare till din egen webbplats. Dina artiklar från den tryckta tidningen publiceras automatiskt här samt distribueras digitalt.

Marknadsbiblioteket.se (15.000 unika beslutsfattare per år) – fri publicering av filmer eller poddavsnitt.

Nyhetsmail (26 gånger/år) – möjlighet att dela erbjudanden till läsarna fyra gånger per år. Eller annat lämpligt content. Vi lägger en plan för just er.

Egna events (fysiska eller digitala) – som Content Partner har du varje år möjligheten att arrangera ett eller flera egna events. Du står för eventen – vi ser till att det kommer besökare. Du kan också använda våra kanaler för att bjuda in till annat eget event.

Övrigt – som Content Partner har du tillgång till alla våra kanaler, enligt överenskommelse. Vi sätter upp en årsplan för ditt engagemang och fullföljer sedan den planen tillsammans.

CONTENT SUPPORT – VI HJÄLPER DIG TA FRAM RELEVANT CONTENT

Vi har kanalerna (se mer nedan), men du måste själv producera relevant content/innehåll för att dela med dig av din kunskap och bygga ditt varumärke. Troligen har du redan den kompetensen internt eller hos din egen byrå. Om du inte har det så har vi skapat ”Content Support”, där vi hjälper dig även med detta.

>> Ladda ner PDF ”Content Partner & Content Support” här.


CONTENT PARTNER – ABONNEMANG FRÅN 4.900 SEK/MÅN

Som Content Partner når du alla våra 12.000 beslutsfattare löpande under året. Du har i princip fri tillgång till alla våra kanaler, till en fast månadskostnad.

Marknadscheferna Rikspartner

Du binder dig till ett samarbete i 12 månader, därefter rullar abonnemanget vidare med 4 månaders ömsesidig uppsägning.

Ordinarie årskostnad: 117.600 SEK + moms

Ordinarie månadskostnad: 9.800 SEK + moms

Vi kan hitta bra och anpassade startpaket som börjar från en månadskostnad på 4.900 SEK. Eller mycket exklusiva paket till högre månadskostnad. Boka ett möte med oss så berättar vi mer.


Vill du veta mer? Vill du testa oss en begränsat till och utvärdera?

Maila peo@marknadscheferna.se eller ring 0705-401412


MARKNADSBIBLIOTEKET.SE

PUBLICERA CONTENT PÅ MARKNADSBIBLIOTEKET – SAMT FÅ DETTA DELAT TILL 12.000 BESLUTSFATTARE

Marknadsbiblioteket.se är vår digitala redaktionella plattform. Här publiceras alla artiklarna från Magasinet Marknadscheferna (den tryckta tidningen). Men, även löpande artiklar och filmer som inte publiceras i tryckt form. Marknadsbiblioteket.se är till för alla marknadsförare, inte bara marknadsansvariga. Här kan alla fritt ta del av vårt breda kunskapsinnehåll. 15.000 unika beslutsfattare besöker denna webbplats för att ta till sig ny kunskap.

Gå till www.marknadsbiblioteket.se.

Publicera content/innehåll – och distribuera detta digitalt

För företag som arbetar med kunskap är ett av de bästa sätten att marknadsföra sig att dela med sig av sin kunskap. På Marknadsbiblioteket har du möjlighet att publicera redaktionella artiklar, filmer och poddavsnitt. Materialet måste dock godkännas av ansvarig utgivare och det måste vara värdeskapande och redaktionellt. I slutet av varje artikel finns en avslutning med ”vill du veta mer”. Där finns en naturlig kontaktväg till dig som innehållsleverantör.

Att publicera en artikel, film eller poddavsnitt på Marknadsbiblioteket kostar 5.900 SEK + moms (administrationskostnad/självkostnad).

Då distribueras den också ut till 12.000 beslutsfattare via mail, Facebook och Linkedin.

Vill du veta mer?

Maila peo@marknadscheferna.se eller ring 0705-401412


EVENT – PAKET

SKAPA ETT EGET EVENT – FYSISKT ELLER DIGITALT

Du skapar ditt eget event. Vi ser till att marknadsföra det till alla våra 12.000 beslutsfattare. Vi hjälper dig hela vägen i mål.

INVESTERING

Hela paketet kostar 7.900 SEK + moms.

Vill du veta mer?

Maila peo@marknadscheferna.se eller ring 0705-401412


PLATSANNONSERING – PAKET

NÄR DU SÖKER BESLUTSFATTARE INOM MARKNAD, SÄLJ OCH KOMMUNIKATION

Via Marknadschefernas digitala kanaler når du snabbt ut med en platsannons till över 12.000 yrkesverksamma marknadsförare i ledande ställning. Via dem och deras kontaktnät når du snabbt och mycket brett ut med din platsannons.

Så fungerar det

Din platsannons sprids i alla våra digitala kanaler – mail, Facebook och Linkedin. Två gånger i varje kanal.


INVESTERING

Total kostnad för publicering och distribution av er platsannons är 8.900 SEK + moms.

Vill du veta mer?

Maila peo@marknadscheferna.se eller ring 0705-401412


© copyright 2021. All RIghts Reserved