Bli Medlem

MARKNADSCHEFERNA är Sveriges största nätverk för marknads- och försäljningsansvariga – vi når idag över 12.000 beslutsfattare i våra tre regioner; Stockholm/Mälardalen, Göteborg/Västsverige samt Malmö/Syd. Av dessa är över 4.500 medlemmar.

MARKNADSCHEFERNA är nätverket där marknads- och försäljningschefen kan utvecklas i sin yrkesroll genom att träffa likasinnade för att byta erfarenheter och lära sig nya saker. Men, det är också ett personligt nätverk för den personliga utvecklingen. Och allt detta i en atmosfär av äkta nätverkande – där man ger hellre än man tar.

VÅR MISSION är att hjälpa våra medlemmar att bli bättre på sitt jobb och därigenom skapa förutsättningar för tillväxt i våra företag.

BLI MEDLEM

MEDLEMSAVGIFT – 33 kronor i månaden för medlemskap i Marknadscheferna

Årsavgiften för medlemskap är endast 399 kr/år (plus moms). Första tiden är dessutom kostnadsfri. Det innebär att din första faktura kommer i början av januari året efter att du blivit medlem.

I medlemsavgiften ingår en mängd förmåner:

20-30 kostnadsfria kunskapsevents per år (fysiska och digitala)

Prenumeration på vårt tryckta magasin (2 nr/år)

Prenumeration på vårt digitala magasin (20 nr/år)

Rabatter och erbjudanden

Framförallt stödjer du den viktiga verksamheten som gör det möjligt för oss som är marknads- och försäljningsansvariga att ses och umgås med varandra.

SÅ ENKELT BLIR DU MEDLEM

01

Skriv in dig i vårt medlemsregister

02

Ansök till den/de regionala facebookgrupper ”klubbrum” du vill tillhöra här nedan

ÄR DU REDAN MEDLEM?


© copyright 2021. All RIghts Reserved