5/11 Webinar: Hur man omvandlar data till kreativa lösningar och affärsmöjligheter

5/11 Webinar: Hur man omvandlar data till kreativa lösningar och affärsmöjligheter

Tid: 5/11, 09.00-10.00

Länk för anmälan: https://www.crowdcast.io/c/frojd

För marknadschefer är företagets framgång alltmer beroende av att optimera webb och digitala tjänster för att driva tillväxt. Med den enorma mängd data som genereras dagligen kan det vara en utmaning att omvandla denna information till meningsfulla insikter, lösningar och affärsmässiga resultat. Hur gör man för att använda data för att förbättra webbupplevelser, utveckla nya tjänster och skapa affärsmöjligheter?

På Fröjd arbetar vi med verktyg, struktur och systematik i våra samarbeten för att skapa bra förutsättningar att omvandla data till värdefulla insikter. Något som är avgörande för att skapa affärsmöjligheter och hjälpa organisationer att fatta bättre beslut.

I detta webinar får du både träffa Lars Lundberg som har två decenniers erfarenhet av att bygga varumärkens digitala närvaro och plattformar samt Emma Mardell, Fröjds erfarna analytiker, som arbetar med att generera data, insikter och möjligheter till Fröjds kunder.

Under en lättsam timme delar vi erfarenheter, kunskap och exempel på hur vi hjälpt andra att skapa en starkare identitet och affärsmässiga resultat i digitala kanaler.

T ex:

  • vikten av att arbeta målstyrt
  • bra data kontra mindre intressant data
  • tips och verktyg för att skapa ordning i er data
  • framgångsfaktorer för ett datadrivet arbetssätt

Länk för anmälan: https://www.crowdcast.io/c/frojd


© copyright 2021. All RIghts Reserved